Laden Evenementen

Cursusmarkt in de LocHal

Informatie
Datum:
03 september 2022
Tijd:
12:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:LocHal
Lochal

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur en daarom organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant op zaterdag 3 september 2022 weer de Cursusmarkt in de Bibliotheek LocHal. Jong en oud zijn van harte welkom om tussen 12.00 en 16.00 uur geheel vrijblijvend te komen proeven van de verschillende cursussen die worden aangeboden. Tijdens deze inspirerende middag worden er ook verschillende workshops gegeven die geheel gratis toegankelijk zijn voor iedereen.

Dit seizoen organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant weer cursussen op digitaal gebied en op het gebied van taal. Voor leden van de Bibliotheek Midden-Brabant geldt voor deze cursussen een exclusieve korting van 5%. Ook kan men bij het Cursushuis terecht voor leuke cursussen op het gebied van Cultuur, Lifestyle en Creatieve ontwikkeling.

Tijdens de cursusmarkt op zaterdag 3 september 2022 kun je gratis de lezing Chinese voedingsleer bijwonen en de vraag&antwoord sessie Fotografie. Inschrijven voor de lezing en de vraag&antwoord sessie kan via cursushuis@bibliotheekmb.nl.

Wil je handiger worden met de computer? Ook voor vragen over Klik&Tik en het Digicafé, kun je langskomen tijdens de cursusmarkt. Onze vrijwilliger zit voor al je vragen klaar.

Meer informatie

  • De Bibliotheek LocHal
  • Zaterdag 3 september 2022
  • 12.00-16.00 uur
  • www.bibliotheekmb.nl/cursusoverzichtCheck de website