logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis dinsdag 26 juli

Informatie
Datum:
26 juli 2022
Tijd:
12:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma dinsdag 26 juli

Ga jij op dinsdag 26 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op dinsdag 26 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Op dinsdagmiddag staat ook de gehandicaptenmiddag op het programma. Verschillende mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking of handicap gaan gezellig het kermisterrein op.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op dinsdag 26 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Yves Berendse, Jan Biggel & meer in de Amstel Bierhal

Op dinsdag is de Amstel Bierhal uiteraard geopend en gratis te bezoeken. Yves Berendse, Jan Biggel, Jordy van den Boer en Jan Biggel treden op.

Straatfeesie op Piusplein Noord

Op dinsdag is er weer een Straatfeesie op Piusplein Noord. DJ Calvin Rigter voorziet je van de lekkerste tunes.

Zomercarnaval

Maar liefst 24 orkesten/muziekgroepen/percussie en samba bands/ dixieland / jazz orkesten / schotse band zullen optredens verzorgen op verschillende plekken in de stad.

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

Tip voor met het hele gezin

Villa Familla in het Dwaalgebied staat van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli in het teken van Oud Hollandse spellen. Je kunt hier samen met de kids gratis leuke activiteiten doen. De kinderen worden vermaakt en jij kunt lekker ontspannen.

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.