Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis donderdag 28 juli

Informatie
Datum:
28 juli 2022
Tijd:
12:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma donderdag 28 juli

Ga jij op donderdag 28 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op donderdag 28 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Tips voor met het hele gezin

Theaterfestival LunaLunaLuna in het Wilhelminapark

In het Wilhelminapark kun je genieten van theaterfestival LunaLunaLuna. Dit is een bonte verzameling van theater, muziek en rariteiten. Het is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld.

Oud Hollandse spellen in het Dwaalgebied

Villa Familla in het Dwaalgebied staat van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli in het teken van Oud Hollandse spellen. Je kunt hier samen met de kids gratis leuke activiteiten doen. De kinderen worden vermaakt en jij kunt lekker ontspannen.

Buitenbioscoop aan de Piushaven

Op woensdag 27 en donderdag 28 juli verandert de Piushaven voor twee avonden in een gratis buitenbioscoop. Vanaf de kant ter hoogte van restaurant Harboury en Stadsbrouwerij013 of vanaf een bootje op het water kun je rond de schemer genieten van een mooie filmavond. Het grote scherm van 10 x 6 meter staat aan de overkant bij de Vendelierstraat/Havendijk. Op donderdag draaien ze de film ‘Costa’.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op donderdag 28 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Caribbean Night op het Pieter Vreedeplein

Op het Pieter Vreedeplein staat de Caribbean Night op het programma. Orquesta Pecasaya, Francisco Pena, La Banda en DJ Ellen treden op. In de voorverkoop kosten kaarten €17,50. Aan de deur betaal je €20,-.

Tino Martin, Randy Schoonderwaldt en meer in de Amstel Bierhal

Ga jij op donderdag naar de Amstel Bierhal? Tino Martin, Randy Schoonderwaldt en Robert Pater treden op. DJ Coenio draait tussendoor de lekkerste platen. De entree is gratis.

PS. overdag – van 14:00 – 17:30 uur – vindt de Kermisbingo plaats in de Amstel Bierhal. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Met je hart Tilburg. Senioren uit de regio Tilburg zijn van harte welkom en de eerste bingokaart is gratis.

Caribische donderdag op de Korte Heuvel

Vanaf het balkon van de Studio nemen diverse dj’s het over. Vanaf 21:00 uur geniet je dus van een gezellig feestje. De entree is gratis.

T-Spoon in de Stadhuisstraat

T-Spoon treedt op in het gezellige horecastraatje. Uiteraard zijn ook de bekende dj’s uit het straatje weer van de partij. Entree is helemaal gratis.

Veel optredens in het Oranjestraatje

Op het buitenpodium voor Gin Fizz treden Ramses3000, Pyne, Pelgrim, Annebel, Smooth poser en Louise op. De entree is gratis.

The Cat’s Back outdoor in Caribische sferen

Bij The Cat’s Back Outdoor zorgt DJ Sueside voor Caribische sferen. De avond start om 19:00 uur en is gratis te bezoeken.

Het Fatste Feestje op Piusplein-Noord

De Fatguys organiseren het Fatste Feestje van de Tilburgse kermis op Piusplein-Noord samen met Bruin Kafee, De Vos en de craen en De Baret. De entree is gratis!

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.