logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis op vrijdag 22 juli

Informatie
Datum:
22 juli 2022
Tijd:
15:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma vrijdag 22 juli

Ga jij op vrijdag 22 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op vrijdag 22 juli van 15:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

De Tilburgse kermis wordt om 19:00 uur officieel geopend bij de attractie Airborne op de hoek van het Piusplein en de Paleisring.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op vrijdag 22 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Jordy van den Boer & Spice Girls Tribute in de Stadhuisstraat

In de Stadhuisstraat geniet je tijdens de openingsavond van de Tilburgse kermis van optredens van Jordy van den Boer en Spice Girls Tribute. De entree is helemaal gratis.

De Lawineboys, Arjon Oostrom & meer op het Piusplein

Op het Piusplein organiseren ze vrijdag de grootste VrijMiBo van de kermis. Het belooft een groot feest te worden. Onder andere De Lawineboys en Arjon Oostrom treden op.

Bella, Ajuma, Fedya Hella & meer in het Oranjestraatje

Het Oranjestraatje transformeert tijdens de kermis in een mini-festivalterrein. Vrijdag geniet je buiten van verschillende optredens. Het feest duurt tot 01:00 uur en is gratis te bezoeken. Binnen gaan ze door tot 04:00 uur.

Mart Hoogkamer, John West en veel meer in de Amstel Bierhal

De Amstel Bierhal is tijdens de Tilburgse kermis wederom tien dagen lang gratis te bezoeken. Tijdens de openingsavond treden Mart Hoogkamer, John West, Jan Biggel, Frank Smeekens en DJ Coenio op.

VrijMiBo en feest op de Korte Heuvel

Op vrijdag kun je in de Korte Heuvel vanaf 17:00 uur gezellig komen borrelen. Om 21:00 uur neemt DJ DNSSR het over. Hij draait de hele avond de lekkerste platen vanaf het balkon van Café Philip.

Rewind & Herrie met Gerrie bij de Desperados Road Show

De Spoorzone boulevard transformeert wederom tot groot festivalterrein. Met drie area’s, diverse artiesten en populaire hostings, is dit the place to be tijdens de kermis. Op vrijdag geniet je onder andere van de feestconcepten Rewind en Herrie met Gerrie. De laatste kaarten zijn nu in de verkoop.

Straatfeesie op Piusplein Noord

Het is 10 dagen lang feest op Piusplein Noord met de dikste DJ’s en live optredens. De evenementen zijn gratis te bezoeken. Op vrijdag barst het feest los met DJ Sil Smetsers.

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.