logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis vrijdag 29 juli

Informatie
Datum:
29 juli 2022
Tijd:
12:00 tot 23:30
Prijs: Gratis

Ga jij op vrijdag 29 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op vrijdag 29 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Tips voor met het hele gezin

Theaterfestival LunaLunaLuna in het Wilhelminapark

In het Wilhelminapark kun je genieten van theaterfestival LunaLunaLuna. Dit is een bonte verzameling van theater, muziek en rariteiten. Het is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld.

Oud Hollandse spellen in het Dwaalgebied

Villa Familla in het Dwaalgebied staat van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli in het teken van Oud Hollandse spellen. Je kunt hier samen met de kids gratis leuke activiteiten doen. De kinderen worden vermaakt en jij kunt lekker ontspannen.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op vrijdag 29 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Wilbert Pigmans & Cooldown Café in de Stadhuisstraat

Op de laatste vrijdag van de Tilburgse kermis geniet je in de Stadhuisstraat van het Cooldown Café en een optreden van Wilbert Pigmans. Entree is gratis.

VrijMiBo en feest op de Korte Heuvel

Op de Korte Heuvel borrel je jezelf lekker het weekend in. Vanaf het balkon van Studio neemt DJ Joepie Fourtie het na de borrel over. Entree is gratis.

Danny de Munk en vele anderen in de Amstel Bierhal

Benieuwd wie er vrijdagavond allemaal optreden in de Amstel Bierhal? Dat zijn Danny de Munk, Henk Dissel, Jeroen van Zelst en DJ Coenio. Ook hier kun je gratis naar binnen.

90’s & 00’s weekend op het Piusplein

Ben jij liefhebber van jaren ’90 en ’00’s hits? Dan ben je vrijdag op het Piusplein te vinden. Klubbheads, DJ Boozywoozy en Nakatomi maken er een avond vol stampen, meezingen en dansen van.

Een goede aftrap van je weekend in het Oranjestraatje

Op het buitenpodium voor Gin Fizz geniet je van sets van Baril, Frida, Jaap Maas en Cluster. Op het terras van The Cat’s Back staat African Disco Club centraal. Diverse artiesten treden op.

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.