logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis zaterdag 23 juli

Informatie
Datum:
23 juli 2022
Tijd:
12:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma zaterdag 23 juli

Ga jij op zaterdag 23 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op zaterdag 23 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op zaterdag 23 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Henk Dissel, Wilbert Pigmans en vele anderen in de Amstel Bierhal

Op zaterdag geniet je in de Amstel Bierhal van optredens van Henk Dissel, Wilbert Pigmans, Jeffrey Heesen en Jordy van den Boer. DJ Coenio draait de dag aan elkaar. De entree is gratis.

Bontgenoten & Nachtcollege bij Desperados Road Show Festival

Op zaterdag nemen de hostings Bontgenoten & Nachtcollege de Desperados Road Show over op de Spoorzone boulevard. Dat wordt gegarandeerd een groot feest. Er zijn nog kaarten te koop.

ABBA Fever in de Stadhuisstraat

In de Stadhuisstraat kom je in de ABBA-sferen. ABBA Fever treedt namelijk op. Verder geniet je van de muziek die wordt gedraaid door de bekende dj’s uit het gezellige horecastraatje. De entree is gratis.

Danny Froger en meer op het Piusplein

Het Piusplein gaat op z’n kant! Als we de organisatie mogen geloven dan. Het wordt een gigantisch feest en onder andere Danny Froger treedt op.

Mini-festival in het Oranjestraatje

Rondom het Oranjestraatje staat van alles op het programma. Bij Gin Fizz is namelijk een buitenpodium waar diverse dj’s optreden. Ook The Cat’s Back organiseert een gezellig feestje op het terras.

Saturday Night Fever op de Korte Heuvel

Gezellig borrelen en dineren? Dat kan op de Korte Heuvel. Vanaf 21:00 uur draait DJ Tavento voor de hele straat. De entree is gratis.

Le Jardin in de Smederijtuin

De Smederijtuin wordt de zaterdag van de kermis omgetoverd tot mini-festivalterrein. Wat je kunt verwachten? De lekkerste house, disco en Italo muziek. Entree is helemaal gratis.

Kermis By Night op Piusplein Noord

Het is 10 dagen lang feest op Piusplein Noord met de dikste DJ’s en live optredens. De evenementen zijn gratis te bezoeken. Op zaterdag draait DJ Daan Geeven de lekkerste tunes tijdens Kermis By Night.

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.