logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis zaterdag 30 juli

Informatie
Datum:
30 juli 2022
Tijd:
12:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma zaterdag 30 juli

Ga jij op zaterdag 30 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op zaterdag 30 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Tips voor met het hele gezin

Theaterfestival LunaLunaLuna in het Wilhelminapark

In het Wilhelminapark kun je genieten van theaterfestival LunaLunaLuna. Dit is een bonte verzameling van theater, muziek en rariteiten. Het is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld.

Openluchtcircus Harlekino aan de Piushaven

Aan de Piushaven worden verschillende circusvoorstellingen gegeven. Wat je kunt verwachten? Internationale artiesten, clowns en vele verrassingen. De toegang is gratis.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op zaterdag 30 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Django Wagner, Vinzzent en meer in de Amstel Bierhal

Ook de laatste zaterdag van de kermis kun je weer gratis naar de Amstel Bierhal. Django Wagner, Zanger Alex, Vinzzent, Etienne en DJ Coenio treden op.

90’s & 00’s weekend op het Piusplein

Op het Piusplein staat het laatste weekend van de kermis het 90’s en 00’s weekend op het programma. Op zaterdag komen onder andere de Party Animals en The Sunclub langs. Entree is gratis.

Groot feest met DJ Beso op de Korte Heuvel

Vanaf het balkon van Studio draait DJ Beso vanaf 21:00 uur de lekkerste platen. Het feestje duurt buiten tot 01:00 uur. Daarna gaan ze binnen bij de kroegen in het gezellige horecastraatje lekker verder.

Wesley Klein, Frank Smeekens en meer in de Stadhuisstraat

Op zaterdag 30 juli staan er in de Stadhuisstraat weer diverse optredens op het programma. Zo treden Wesley Klein, Frank Smeekens en Jordy van den Boer op. Entree is gratis.

Le Jardin in de Smederijtuin

De Smederijtuin in de Spoorzone wordt tijdens de Tilburgse kermis omgebouwd tot terrasfestival. Je geniet van de lekkerste house, disco en Italo. Entree is gratis.

The Cat’s Back Outdoor met Wantigga

Op zaterdag staat er weer een toffe editie van The Cat’s Back Outdoor op het programma. Onder andere Wantigga, Sieneaux, Dokter Moon en Iris Rooth draaien de platen. Entree is gratis.

Diverse dj’s in het Oranjestraatje

Ook in het Oranjestraatje kun je op zaterdag genieten van gratis optredens. Op het buitenpodium treden Joel Hemmen, Tommie Frencken en ZEF op. Entree is gratis.

Kermis By Night op Piusplein Noord

Op zaterdag draait DJ Calvin Ritger op Piusplein Noord. Het feest barst los vanaf 20:00 uur.

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.