logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis zondag 24 juli

Informatie
Datum:
24 juli 2022
Tijd:
09:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma zondag 24 juli

Ga jij op zondag 24 juli naar de Tilburgse kermis? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij zetten het voor je op een rijtje. Zo weet je precies wat er waar allemaal te doen is. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op zondag 24 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Het is de eerste zondag van de Tilburgse kermis en dat betekent dat het Blauwe Zondag is. De eerste twee uren zijn prikkelarm.

Sportieve start

De kermisdag begint sportief. Op zondagochtend staat namelijk de Kermisrun op het programma. Je kunt meelopen met dit loopevenement. Kies of je vijf of tien kilometer wilt hardlopen. Je rent onder andere door attracties. De tijd wordt niet opgenomen dus het is vooral een evenement voor de lol.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op zondag 24 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Pink pleasure in de Stadhuisstraat

Met Pink Pleasure: de valse start, kom je in de Stadhuisstraat al helemaal in de sferen van Roze Maandag. De entree is helemaal gratis.

Ferry de Lits, Stef Ekkel en vele anderen in de Amstel Bierhal

In de Amstel Bierhal treden zondag een hoop artiesten op. Namelijk Ferry de Lits, Stef Ekkel, Nelis Leeman, Jan van Est, Randy Schoonderwaldt en Bas van Hutten. Uiteraard is DJ Coenio ook van de partij. De entree is wederom gratis.

FABxPAANS invites tijdens The Cat’s Back Outdoor

FABxPAANS – een gezellig Tilburgs dj-duo – geeft zondag een leuk feest bij The Cat’s Back. Ze nodigen verschillende bevriende artiesten uit om op te treden. De entree is helemaal gratis.

Studio Bangana neemt het Oranjestraatje over

Op het buitenpodium in het Oranjestraatje (je weet wel, bij Gin Fizz) neemt Studio Bangana de boel over. Diverse dj’s treden op en de entree is gratis.

Hollandse middag op Piusplein-Noord

Zing erop los tijdens de Hollandse middag op Piusplein-Noord met Bart Schuermans & Marieke Jacobse!

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.