logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Tilburgse kermis zondag 31 juli

Informatie
Datum:
31 juli 2022
Tijd:
13:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma zondag 31 juli

Ga jij naar de afsluitende kermisdag op zondag 31 juli? En ben je benieuwd wat er allemaal te doen is op en rondom het kermisterrein? Dat lees je in dit kermisprogramma. Zo weet je zeker dat je niets mist. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op zaterdag 30 juli van 13:00 – 00:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Vuurwerkshow

De Tilburgse kermis wordt op de slotdag afgesloten met een vuurwerkshow in de Piushaven. Het vuurwerk zal naar verwachting losbarsten tussen 22:30 en 23:00 uur.

Tip voor het hele gezin

Theaterfestival LunaLunaLuna in het Wilhelminapark

In het Wilhelminapark kun je genieten van theaterfestival LunaLunaLuna. Dit is een bonte verzameling van theater, muziek en rariteiten. Het is een theatrale oase voor intiem spektakel temidden van het jachtige kermisgeweld.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes op zondag 31 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Jan Biggel en Bart Schuermans in de Stadhuisstraat

Op de laatste dag van de kermis treden Jan Biggel en Bart Schuermans op in de Stadhuisstraat. Entree is gratis.

John West, Frank Smeekens en meer in de Amstel Bierhal

Ga jij de laatste dag van de kermis naar de Amstel Bierhal? John West, Frank Smeekens, Danny Canters, Robert Pater en DJ Coenio treden op. Entree is gratis.

Jolene’s Record Club in het Oranjestraatje

Ook in het Oranjestraatje sluiten ze de kermis goed af. Zo treden Jolene, Joey Wilson en Bol op. De entree is gratis.

Hollandse middag op Piusplein-Noord

Zing erop los tijdens de Hollandse middag op Piusplein-Noord met Bart Schuermans & Marieke Jacobse!

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.