Laden Evenementen

Daisy Festival in het Leijpark

Informatie
Datum:
10 juni 2023
Tijd:
12:00 tot 23:00
Locatie:Leijpark
daisy festival

Daisy Festival verfrist en verhuist! In juni maakt Tilburg zich op voor alweer de vijfde editie van het festival. Het festival is in een compleet nieuw jasje gestoken, vindt plaats in het Leijpark en verwelkomt een breed scala aan nieuwe podia met bijbehorende geluiden. 

Met de nieuwe locatie in het Leijpark verhuist Daisy Festival naar een prachtig stuk natuur aan de rand van het centrum van Tilburg. In het stadspark wordt het gehele jaar door gefietst, gewandeld en hardgelopen, maar op zaterdag 10 juni wordt het park omgetoverd tot een heus festivalterrein met podia die elk haar eigen muziekstijl laten klinken.

Naast de trouwe mainstage met de beste r&b / hiphop / live nodigt de organisatie de toonaangevende concepten Nachtcollege, Duikboot en Bug a Boo uit voor de hostings van respectievelijk de techno, house en afro / future stage. Daarmee brengt het festival op één dag het beste van het stedelijke nachtleven van Brabant samen in het Leijpark. De beste dj’s en live artiesten uit binnen- en buitenland samengebracht op een prachtige nieuwe locatie met een creatieve saus die het publiek van Daisy Festival gewend is!

Meer informatie

Daisy Festival duurt op zaterdag 10 juni van 12:00 – 23:00 uur. Kaarten zijn vanaf donderdag 9 februari 12:00 uur te koop via de website.

Op de hoogte blijven? Volg Daisy Festival op Facebook en Instagram.

Benieuwd naar meer evenementen in Tilburg? Check snel de evenementenkalender en onze uit-agenda.