Laden Evenementen

Danslessen bij Cultureel Centrum De Schalm

Informatie
Datum:
13 mei 2022
Tijd:
15:30 tot 17:00
Prijs: €30
Locatie:Cultureel centrum de Schalm

Bij Cultureel Centrum De Schalm kun je je aanmelden voor danslessen op maandag 13 juni, 20 juni, 27 juni en 4 juli. 

Zomerkriebels (15.30 – 16.15 uur) Deze lessen zijn voor kinderen van 3 t/m 5 jaar

In deze vier dansimprovisatie lessen dansen we over de zomer. De zon schijnt! We gaan samen dansen over het strand, op vakantie gaan, kamperen, ijsjes eten. Wat doe jij allemaal in de zomer? We sluiten de les af met een kort blokje ontspanningsoefeningen die te maken hebben met de zomer.

In deze lessen gaan kinderen op ontdekkingstocht in een fantasie wereld die we zelf creëren. Ze leren spelenderwijs samenwerken, hun fantasie gebruiken en motorische vaardigheden. Het is een lessenreeks van 4 lessen. Je schrijft je kind in voor alle 4 de lessen. Aan het einde van de laatste les is een kort presentatie moment van alles dat we geleerd hebben.

Let’s dance! (16.15 – 17.00 uur) Deze lessen zijn voor kinderen van 6 t/m 10 jaar

Deze dansles is voor kids die niet stil kunnen zitten en het liefst heel de dag dansen. Het is een mix van hiphop, streetdance en de laatste tiktok trends. We werken 4 weken aan één dans waarvan in de laatste les een korte presentatie voor ouders is.

Wat deze lessenreeks uniek maakt is dat er bepaalde overstijgende thema’s aan de lessen worden toegevoegd zoals samenwerken, creativiteit ontwikkelen en jezelf durven laten zien

Meer info

Kosten voor de danslessen zijn € 30 en geeft toegang tot alle danslessen. Aanmelden kan via deze website.