Laden Evenementen

Dansvoorstelling van Isabelle Beernaert bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
16 november 2021
Tijd:
20:15 tot 21:00
Prijs: €26,50

Samen met haar dansers is choreografe Isabelle Beernaert dinsdag 16 november te zien in Schouwburg Concertzaal Tilburg met haar nieuwe voorstelling Naakt – NuDa Veritas. Met haar authentieke, subtiele, pure en rauwe choreografieën gaat Isabelle op zoek naar een balans in het leven en de betekenis van duisternis en licht. Een authentiek verhaal en gevoel waar elke theaterbezoeker, danser of niet, zich in herkent.

Isabelle Beernaert

Als choreografe van de TV-shows So You Think You Can Dance (2009 – 2015) en The Ultimate Dance Battle (2011) werd Isabelle in een klap één van de bekendste moderne dans choreografen van Nederland. In 2011 besluit ze haar creaties naar ‘de meest magische plek op aarde’ te brengen: het theater. En daar is ze nooit meer mee gestopt. In Naakt – NuDa Veritas pelt Isabelle zichzelf figuurlijk laag voor laag af, totdat ze in haar blootje staat. Geen poppenkast meer. Alles vertrekt vanuit de naakte ‘ik’, die op zoek is naar balans.

Herkenbaar voor elke bezoeker

Doordat Isabelle altijd een persoonlijk element toevoegt in haar voorstellingen en het alledaagse, gewone leven als uitgangspunt neemt, zijn haar buitengewone choreografieën herkenbaar voor elke theaterbezoeker. Ook in Naakt weet ze opnieuw de harten van het publiek te raken en brengt ze tot leven wat elk mens op dit moment doormaakt of op een bepaald moment voelt in het leven. “Mensen moeten naar Naakt komen om weer opnieuw te voelen diep in hun buik, weg van angst”, voegt Isabelle toe. Een gevoel van herkenbaarheid waar we na deze hectische periode in het theater stiekem allemaal naar uitkijken.

Interesse?

Naakt – NuDa Veritas is op dinsdag 16 november te zien in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Kaartjes zijn te koop vanaf €26,50. Voor kaarten en speeldata, zie de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg. Voor meer informatie over Isabelle Beernaert ga je naar haar website.