Laden Evenementen

Dansworkshop Winterkriebels / Let’s Dance (v.a. 3 jr.)

Informatie
Datum:
11 januari 2023 13:00
-
01 februari 2023 17:00
Prijs: €4
Locatie:Cultureel centrum de Schalm

Winterkriebels (3 t/m 5 jaar) van 13.30 – 14.15 uur

Tijdens deze 4 danslessen gaan de kinderen zich verdiepen in het seizoen winter. Via dans gaan we ontdekken wat de winter te bieden heeft. We dansen door de diepe sneeuw heen en blijven de hele les in beweging zodat we het niet koud krijgen! Meedansen met de sneeuwvlokken, schaatsen en nog veel meer leuke winteractiviteiten komen aan bod. Dans je met ons mee?

In deze lessen gaan de kinderen op zoek naar een eigen bewegingstaal waarin ze dansplezier beleven en hun creativiteit kunnen inzetten. We creëren met de kinderen een eigen winterwereld waarin ze leren samenwerken en zich kunnen verdiepen in dans en beweging. Het is een lessenreeks van 4 lessen. Je schrijft je kind in voor alle 4 de lessen. Aan het einde van de laatste is er een kort toonmoment waarin de kinderen laten zien wat ze allemaal geleerd en beleefd hebben.

Let’s dance! (6 t/m 10 jaar) van 14.30 – 15.15 uur

Deze dansles is voor kids die niet stil kunnen zitten en het liefst heel de dag dansen. Het is een mix van hiphop, streetdance en de laatste tiktok trends. We werken 4 weken aan één dans waarvan in de laatste les een korte presentatie voor ouders is.

Wat deze lessenreeks uniek maakt is dat er bepaalde overstijgende thema’s aan de lessen worden toegevoegd zoals samenwerken, creativiteit ontwikkelen en jezelf durven laten zien.