Laden Evenementen

De Gelaarsde Kat bezoekt Pathé Tilburg Stappegoor!

Informatie
Datum:
17 december 2022
Tijd:
14:00 tot 15:30
Prijs: €7,50
De Gelaarsde Kat

Wil jij de Gelaarsde Kat graag ontmoeten en met hem op de foto? Kom dan langs bij Pathé Tilburg Stappegoor tussen 14:00 – 15:30 uur! De Gelaarsde kat draait om 14:30 en 15:30 uur. De Gelaarsde Kat verwelkomt je graag voordat de film start!

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is. Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde katachtige in De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist.

Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje.