Laden Evenementen

De grootste vrijwilligersactie van Nederland ook in Tilburg: check wat je kunt doen tijdens NLdoet

Informatie
Datum:
11 maart 2022 09:00
-
12 maart 2022 17:00
Prijs: Gratis

NLdoet – de grootste vrijwilligersactie van Nederland – staat op 11 en 12 maart weer op het programma. Ook in Tilburg zijn er verschillende vrijwilligersactiviteiten georganiseerd. Lees snel verder. 

NLdoet Tilburg

Benieuwd wat er in Tilburg allemaal georganiseerd wordt tijdens NLdoet? Of nog belangrijker: waar je aan bij kunt dragen als vrijwilligers? Check dan deze link.

Van het Spoorpark tot de Piushaven en veel verder de stad in: er wordt heel erg veel georganiseerd.

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 11 en 12 maart 2022, samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.