Laden Evenementen

De Grote Doe Eens Normaal Show in Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
27 september 2022
Tijd:
20:15 tot 20:15
Prijs: €17,50
Locatie:Schouwburg Tilburg
De Grote Doe Eens Normaal Show

Op dinsdag 27 september staat De Grote Doe Eens Normaal Show op de planning in de Schouwburg Concertzaal in Tilburg. Lees snel verder voor meer informatie over deze voorstelling. 

Goede opleiding. Check. Prima baan. Check. Leuke relatie. Check. Gezond verstand. Bingo! We hebben onszelf een set criteria opgelegd die meten hoe succesvol je bent. De norm. We willen normaal zijn en vinken continue lijstjes af. Ons leven is verworden tot een afvalrace, een talentenshow. Elke dag moet je presteren in een nieuwe auditie. Vlieg je in de tweede ronde eruit? Dan wijk je af van de norm.

Gezelschap Stormkamer (voorheen TgNomen) heeft een jaar lang onderzoek gedaan naar de vraag hoe we omgaan met afwijkend gedrag. Regisseur Hanna van Mourik Broekman sprak experts uit de psychiatrie en ervaringsdeskundigen op het gebied van verward gedrag. In De Grote Doe Eens Normaal Show gaat Hanna samen met een groep acteurs de norm te lijf. Hoe veel hokjes kun jij afvinken op je doe-eens-normaal-bingokaart?

Meer informatie

De ticketprijs varieert van €12,50 tot €17,50. De eindtijd van de voorstelling is nog niet bekend. Kijk voor meer informatie en de ticketverkoop op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.

  • tip Later in het seizoen volgen de SalonOntmoeting en het Sluitstuk van de volgende reeks Stormkamers. Houd de website in de gaten voor meer info!