Laden Evenementen

“De Grote Red Je Reet Show” bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
07 november 2021
Tijd:
14:30 tot 15:45
Prijs: €15,00

Op 7 november zie je “De Grote Red Je Reet Show” (6+) Schouwburg Concertzaal Tilburg. Kijk naar een race waarin maar een jongen de beste kan zijn. Een kaartje kost €15,00. Lijkt jou dit wat? Lees dan verder.

De Grote Red Je Reet Show

Echte jongens zijn stoer, sterk, houden van timmeren, sleutelen en tegen een bal schoppen. Het zijn doeners, vechters, geen praters en absoluut geen huilers. Een echte jongen wint. En, heel belangrijk, een echte jongen redt in elke situatie z’n reet, wat er ook gebeurt!

In De Grote Red Je Reet Show gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de allerbeste kan winnen in deze zenuwslopende race van drie rondes. Een reality videospelshow maar dan live en recht voor je neus. Zijn de mannen wel zo stoer als ze eruit zien? En zijn ze sterk genoeg om te verliezen?

De Grote Red Je Reet Show is een mashup van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1, 2, 3 Show en Jackass voor zes-plussers. Stoer gedoe over zeer gevoelige zaken. Een spannende game voor de hele familie!

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Het vindt plaats op 7 november en een kaartje kost €15,00.