Officiële opening De IJsvlinder met special guests Elsa en Olaf

Informatie
Datum:
01 april 2023
Tijd:
13:00 tot 20:00
Prijs: Gratis
Locatie:De IJsvlinder
De IJsvlinder

IJssalon De IJsvlinder in de Reeshof opent op zaterdag 1 april om 13:00 uur feestelijk de deuren. Elsa en Olaf– bekend van de populaire Disneyfilm Frozen – komen langs om de opening van het ijsseizoen te vieren.

Tijdens de feestelijke opening van het ijsseizoen kunnen kinderen op de foto en lekker komen dansen en zingen met Elsa en Olaf. Uiteraard kun je dan ook genieten van heerlijk ijs, een lekkere koffie of gebak.

Over De IJsvlinder

De IJsvlinder is een ambachtelijke ijssalon in het Reeshofpark met een eigen ijsproductiekeuken, waar de gasten kunnen kijken hoe het ijs bereidt wordt. Bij De IJsvlinder kun je genieten van meer dan twintig smaken ijs, waaronder stroopwafel, yoghurt amarena en oreo witte chocolade. Vanaf 1 april zijn de smaken appel-kaneel en latte macchiato met chocolade ook (tijdelijk) toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast kun je er terecht voor een geselecteerd assortiment macarons. Extra leuk: je kunt er zelfs hondenijsjes krijgen, dus ook voor je trouwe viervoeter kun je er een heerlijk tussendoortje halen! De IJsvlinder is alle dagen geopend van 13:00 tot 20:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website.