logo
Laden Evenementen

De Kermisrun in Tilburg

Informatie
Datum:
23 juli 2023
Tijd:
08:30 tot 13:00

Op zondagochtend 23 juli is het weer zover: de Tilburgse fun run van het jaar gaat van start. Om 10 uur wordt in Poppodium 013 het startschot gegeven voor een ‘urban trail’ van 5 of 10 kilometer over de Tilburgse Kermis, door unieke Tilburgse gebouwen heen, via diverse attracties en met heerlijke versnaperingen onderweg.

Na een succesvolle editie in 2022 met maar liefst 700 deelnemers organiseert Atletiekvereniging Attila ook in 2023 weer dit typisch Tilburgse evenement. In een opvallend Kermisrun T-shirt rennen deelnemers 5 of 10 kilometer (ze kiezen onderweg welke afstand ze lopen) door de Tilburgse binnenstad. Speciaal voor de deelnemers aan de Kermisrun gaat een aantal attracties op zondagochtend eerder open. Daarmee is de Kermisrun een feestje voor zowel de beginnende als ervaren hardloper, want er zijn onderweg genoeg attracties om even op adem te komen. Bovendien is de Kermisrun geen wedstrijd en is er geen tijdsregistratie. Het gaat dus écht alleen om de fun! Natuurlijk is er aan het einde, naast een lekkere lunch, ook een medaille voor alle gefinishte deelnemers.

Inschrijven

De inschrijving voor de Kermisrun is inmiddels geopend en de eerste startwave is zelfs al volledig uitverkocht. Dus wil je meedoen? Inschrijven kan hier!