Agenda

KIDS 4 KIDS Challenge

De Kids 4 Kids Challenge in het Willem II Stadion (AFGELAST!)

Wanneer: 29 april 2020 van 13:00 tot 19:00 Waar: Koning Willem II stadion

De Kids 4 Kids Challenge in het Willem II Stadion (AFGELAST!)

St. Winnen Doen We Samen organiseert: DE KIDS 4 KIDS CHALLENGE
De leukste sportdag voor het goede doel in het Willem II stadion!

Samen sporten en spelen, je grootste Willem II idool ontmoeten of een workshop volgen van een freestyle voetballer en dat alles voor het goede doel. Kun jij iets leukers bedenken? Precies, het is moeilijk te overtreffen. Daarom organiseert Stichting Winnen Doen We Samen dit jaar voor het eerst de Kids 4 Kids Challenge op woensdag 29 april. Een unieke dag, in het Willem II stadion, waar er samen gesport en gespeeld gaat worden voor Orange Babies! Maar dat is nog lang niet alles…

Kinderen kunnen meedoen aan stoere spellen, bijvoorbeeld het trotseren van een stormbaan of het spelen van mega darts, maar de dag wordt nóg mooier. Zo komt de selectie van Willem II ook nog even op bezoek, dus is er zelfs kans dat de kids hun grootste Willem II idool ontmoeten. Als klap op de vuurpijl worden er gave prijzen verdeeld onder de winnaars van het grote eindspel, maar ook onder de kids die het meeste geld inzamelen. Kom jij ook?

Hoe werkt het?

De Kids 4 Kids Challenge is toegankelijk voor alle kids die tussen de 6 en 12 jaar oud zijn (één jaartje jonger of ouder is geen probleem) en zich graag willen inzetten voor het goede doel. De bedoeling is dat er €10,- inschrijfgeld plus €25,- sponsorgeld wordt opgehaald. In ruil hiervoor beleven de kinderen een onvergetelijke dag, maar kunnen ze ook nog te gekke prijzen winnen.

  • Waar: het Willem II Stadion in Tilburg
  • Wanneer: woensdag 29 april 2020
  • Tijd: Van 13.00u tot +/- 19.00u
  • Het definitieve programma is binnenkort te vinden op de website.

Alles voor het goede doel

Orange Babies strijdt tegen de oorzaken én gevolgen van de hiv-epidemie. Ze steunen en starten allerlei projecten in Namibië, Zuid-Afrika en Zambia die zorg dragen voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen in kwetsbare gemeenschappen waar de hiv-besmettingsgraad hoog is. Met een bijdrage van €25,- kan er al voor gezorgd worden dat één kind een kwartaal lang naar school kan. Zet jij je in voor de Zuid-Afrikaanse kids?

Binnenkort meer!

Via de social media kanalen van de Kids 4 Kids Challenge wordt er steeds een tipje van de sluier opgelicht over het evenement; nieuws over welke speciale gasten er langskomen, wat voor leuke activiteiten er nog meer gepland zijn en wat voor prijzen er te winnen zijn. Aanmelden voor de Kids 4 Kids Challenge kan hier. Neem je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, broertjes en zusjes mee. Samen sporten en spelen is namelijk nóg leuker!

Locatie

Reageer op dit bericht