Laden Evenementen

De Link bij Het Cenakel

Informatie
Datum:
23 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00

Op dinsdag 23 november 2021 komt De Link weer naar het Cenakel met een nieuw kwartet van muzikanten. Het Keuris Quartet Speelt deze avond van 20:30 tot ongeveer 22:00 uur. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Het concert

Het Keuris Quartet maakte in 2019 indruk met een vlekkeloze uitvoering van Maxim Shalygins Todos los fuegos el fuego voor een ensemble van acht saxofonisten dat ze samen met het Amstel Quartet speelden tijdens November Music. Nu spelen ze van hem het driedelige Insane Dances, waarin hij voor het eerst de mogelijkheden van de saxofoon tot het uiterste benutte. Het is onderdeel van Spectrum, een concert gewijd aan spectrale muziek. Die is gebaseerd op boventonen die als geesten boven elke toon verschijnen in een veelkleurige weerschijn.

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Dat kan! Reserveer gemakkelijk je zitplaatsen via de website van Het Cenakel. Wil je alvast wat meer informatie over De Link, bezoek dan ook hun website. De voorstelling start deze avond om 20:30 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren.