Laden Evenementen

De Marvel Quiz bij café Bolle

Informatie
Datum:
22 juni 2022
Tijd:
20:00 tot 23:00
Prijs: €17,50
Locatie:Café Bolle

We moesten er even op wachten, maar daar issie dan eindelijk! Op 22 juni organiseert café Bolle een gloednieuwe Marvel Quiz. Pak je Hulk-handschoenen, Mjolnirs en Captain America-schilden maar uit de kast, want je zult ze nodig hebben om de competitie te verslaan! Lees snel verder. 

De Marvel Quiz

Deze quiz focust zich voornamelijk op de films uit de The Marvel Cinematic Universe, met af en toe een knipoog naar de nieuwe Disney+ series zoals WandaVision en Loki. Ook X-Men en Deadpool fans kunnen zich verheugen op een handjevol vragen over hun favoriete franchise.

Weet jij welke kleur de broek van de Hulk heeft, hoeveel Iron Man’s dochtertje van haar vader houdt en wat de naam is van de primordiale interdimensionale entiteit die dreigde de aarde op te nemen in zijn donkere dimensie? Trommel dan als een ware Nick Fury je eigen team op om de strijd aan te gaan. In 7 rondes testen we je kennis met vragen, plaatjes, audiofragmenten en videofragmenten. We hopen je snel te zien!

Belangrijk:

– Deelname €17.50 per team.
– Quiz start om 20:00
– Teams 2 t/m 5 personen.
– Geef van te voren je teamnaam door

Aanmelden

Weet jij alles af van Marvel en denk jij iedereen te kunnen verslaan met je kennis? Meld je dan snel aan voor De Marvel Quiz! Tickets voor deze quiz kosten €17,50 per persoon.