Agenda

de meesterbarbier bruin kafee

De Meesterbarbier & Bruin Kafee: de ultieme mannenervaring met livestream en borrelpakket

Wanneer: 8 mei 2021 van 21:00 tot 23:00 Waar: Bruin Kafee Entree: €13,50
Bestel tickets

De Meesterbarbier & Bruin Kafee: de ultieme mannenervaring met livestream en borrelpakket

Een strak kapsel, bier én Rock ’n Roll. De Meesterbarbier heeft het alle drie. Naast de hele strakke kapsels die ze maken, zorgt de barbershop ook nog eens voor de perfecte mannenervaring. Op zaterdag 8 mei om 21.00 uur komt de zaak met een gratis muzikale livestream vol Rock ’n Roll, Americana en country én heeft daar speciaal daarvoor samen met Bruin Kafee een bier & borrelpakket voor bij jou thuis gemaakt!

De Meesterbarbier staat al bekend als een van de beste barbershops die een goed moment voor de man biedt, maar nu brengt de Meesterbarbier dit mannenmoment ook nog eens bij jou thuis.

Rock ’n Roll beleving

De barbershop wil zijn klanten en de Tilburgers weer eens een Rock ’n Roll beleving geven op een gepaste manier. Aangezien echte evenementen nog steeds niet kunnen plaatsvinden, heeft de Meesterbarbier daarom een gratis livestream opgezet voor thuis op de bank. Om de beleving helemaal af te maken, heeft de zaak samen met Bruin Kafee een borrelpakket gemaakt om van te kunnen genieten tijdens de livestream. De terrassen gaan gelukkig weer open, maar de gezelligheid in de avond is nog ver te zoeken. Na een terrasje hebben gepakt in de middag, kan er op deze manier in de avond toch ook gezellig een biertje worden gedronken met muziek. Haal een livestream ticket en borrelpakket en kijk met de mannen of gewoon met familie en/of vrienden.

Het programma

Mick Stender, opkomend Rock ’n Roll artiest, is de hoofdact van de livestream. Net zoals de Meesterbarbier zelf staat ook Stender voor een strak kapsel, bier en Rock ’n Roll. De 23-jarige singer-songwriter is een ambitieuze muzikant die zijn eigen songs schrijft in de stijl Americana en Rock ’n Roll. Mick is, net als Duncan Laurence en Joe Buck, afkomstig van de rockacademie. Daarnaast is hij genomineerd voor de Jacques de Leeuw prijs. Met inspiratiebronnen als Elvis Presley, Johnny Cash en Danny Vera is hij een oude ziel in een jong lichaam. Met zijn vijfkoppige band speelt hij een uur de nummers van zijn aankomende EP. Oliver Pesch, een medemuzikant, verzorgt met zijn gitaar het voorprogramma. Hij brengt zowel de oude als de moderne west-coast sound van Amerika naar Nederland. Samen zorgen ze voor een te gekke avond vol met Rock ’n Roll en goede country songs.

Tickets en meer informatie

De livestream is op zaterdag 8 mei om 21.00 uur te volgen. De tickets voor de livestream is gratis. Het borrelpakket kost €13,50 voor twee personen. De tickets en pakketten zijn te bestellen via deze website.

Locatie