De Microclub bij de Heuvel Gallery

Informatie
Datum:
12 november 2021
Prijs: €12,-
Locatie:De Heuvel Gallery

Na een afwezigheid van bijna twee jaar, is het op vrijdag 12 november eindelijk zover: De Microclub keert terug in de Tilburgse binnenstad. Het concept van dit evenement blijft hetzelfde. Oftewel: beginnen met dansen om 20:00 uur en doorgaan tot middernacht. De Backyard van de Heuvel Gallery is het decor van deze leuke clubavond. Lees snel verder.
Het concept van De Microclub is al lang populair in de randstad en een aantal jaren geleden zijn ze ook in Tilburg aan de slag gegaan met het organiseren van feesten. De organisatie vindt het immers jammer dat het nachtleven voor corona pas laat op gang kwam, terwijl het ook superleuk kan zijn om na het eten direct te gaan feesten en relatief vroeg weer in je bed te liggen zodat je ook zaterdag nog iets aan je dag hebt.

Wat je kunt verwachten van De Microclub? Geen standaard vrijdagmiddagborrel, maar een clubavond voor 23 jaar en ouder met de beste funky en opzwepende house om helemaal op in te gaan.

Regelgeving valt samen met ons concept

Organisator Melvin Bruhn is heel erg blij dat hij samen met zijn team weer evenementen mag organiseren. “Het is een raar gevoel dat we na zo’n lange tijd weer iets kunnen organiseren. Plotseling valt de regelgeving ook nog eens precies samen met ons concept. Namelijk dansen tot middernacht. We zijn erg blij dat er weer wat kan, maar leven ook mee met de clubs en podia die nog steeds beperkt worden in hun mogelijkheden. We gaan 12 november in ieder geval weer doen waar ons publiek en wij zo lang naar gesnakt hebben: een heerlijke avond dansen.”

Meer informatie

De kaartverkoop van De Microclub is inmiddels in volle gang. Je koopt je tickets online voor €12,-. Wil je op de hoogte blijven van actuele updates rondom het evenement? Check dan deze Facebook-pagina voor meer informatie.