De Museumweek bij het Kessels Museum

Informatie
Datum:
30 maart 2024
-
06 april 2024
Prijs: 1,5
Locatie:Kessels Museum

Van 30 maart tot en met 5 april wordt in het hele land de Museumweek gevierd. Daarom nodigt Het Kessels Museum je uit om de pracht van muziek en geschiedenis te ervaren tussen de betoverende muziekinstrumenten van het museum. Laat je verrassen door de unieke klanken en de verhalen die deze instrumenten met zich meebrengen: treed binnen en laat je betoveren door de schatten van het museum. Ontdek de collectie muziekinstrumenten, neem een kijkje in het reparatie-atelier en ervaar de harmonie tussen geschiedenis en muziek terwijl je door het museum wandelt.

Openingstijden

Het museum is volgens normale openingstijden geopend op 30 maart, 31 maart, 3 april, 4 april en 5 april. Op Eerste Paasdag zijn we dus geopend; een uitgelezen kans om op een bijzondere manier de Museumweek te vieren.

De spelregels

  • Tijdens de Museumweek controleren ze niet of de Museumkaart van de bezoeker zelf is;
  • Wel vragen ze je om de échte Museumkaart te laten zien, dus geen foto of kopie van de kaart;
  • Per Museumkaart mag 1 bezoeker naar binnen. De bezoeker komt dus in plaats van de kaarthouder;
  • Natuurlijk kun je als bezoeker zonder Museumkaart ook gewoon het museum bezoeken. Tickets koop je met 50% korting!

Nodig dus je vrienden, familie en muziekliefhebbers uit en kom samen genieten van de rijke klanken en verhalen die het Kessels Museum te bieden heeft tijdens de Museumweek. Want hier, tussen de muziekinstrumenten, wordt cultuur en erfgoed tot leven gebracht voor ons allemaal!

Meer info

Voor meer info over de Museumweek bij het Kessels Museum, kun je kijken op de site van het Kessels Museum.