logo
Laden Evenementen

De Nacht Staat Op in Poppodium 013

Informatie
Datum:
12 februari 2022 21:00
-
13 februari 2022 04:00
Prijs: €5,70

Op zaterdag 12 februari tijdens De Nacht Staat Op openen verschillende nachtclubs in Nederland hun deuren voor het uitgaanspubliek. Nachtclubs in Tilburg nemen ook deel aan dit initiatief en geven Tilburgers de kans om weer eens ouderwets op stap te gaan in Poppodium 013. De deuren van Poppodium 013 openen om 21:00 en je kunt er genieten van je biertje tot 04:00 ’s nachts. Lees snel verder.

De Nacht Staat Op

”Op 12 februari claimen wij de nacht terug, doe jij mee?”. De organisatie van De Nacht Staat Op wilt dat nachtclubs de deuren weer kunnen openen voor het publiek. Nachtclubs door heel Nederland nemen deel aan dit initiatief, zo ook de nachtclubs in Tilburg. Onder andere Club Smederij, Gin Fizz, Daisy, Studio Bangana, PKHS en De Nachtzuster slaan de handen ineen en geven een gezamenlijk evenement in Poppodium 013. De deuren gaan open om 21:00 en sluiten pas weer om vier uur ’s nachts. Met dit initiatief wilt De Nacht Staat Op aandacht schenken aan de nachtclubs, die al lange tijd hun deuren moeten sluiten wegens coronamaatregelen.

Tickets

Tickets voor De Nacht Staat Op zijn inmiddels uitverkocht. Wil je er toch graag bij zijn? Houd dan Ticketswap in de gaten. Meer informatie over het evenement kun je vinden op deze website. Benieuwd wat er nog meer te doen is dat weekend? Check onze agenda.