Laden Evenementen

De Paarse Goochelaar het Reeshof Theater

Informatie
Datum:
27 november 2021
Tijd:
15:00 tot 17:00
Prijs: €12,50

Op zaterdag 27 november komt De Paarse Goochelaar naar het Reeshof Theater. Het wordt een voorstelling voor jong en oud. Laat je verbazen door zijn kunsten en kom gezellig langs. De voorstelling start om 15:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder voor alle info.

De voorstelling

Een gloednieuwe reeks voorstellingen op locatie in de Reeshof. Onder de noemer Reeshof Theater programmeert theatermaker Boy Jonkergouw een divers en toegankelijk programma voor jong en oud in de Heyhoef! Deze middag De Paarse Goochelaar met de internationaal bekroonde voorstelling Silent Magic.  Vergeet wat je denkt te weten over goochelen! Quintus, De Paarse Goochelaar neemt je mee naar de tijd van de stomme film. In de stijl van die roaring twenties is Silent Magic een magisch-komische voorstelling die het publiek op het puntje van de stoel doet zitten. Door geweldige interactie met het publiek verandert bij Quintus een kaarttruc in ongelofelijk grappige comedy. Sublieme magie en slapstick-achtige cabaretimprovisaties? Silent Magic heeft het!

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje voor de voorstelling kost €12,50.