De Pont Avonduur op donderdagavonden

Informatie
Datum:
28 oktober 2021
-
27 januari 2022
Prijs: Gratis

De donderdagavond@depont wordt vanaf 28 oktober in ere hersteld en in een nieuw jasje gegoten. Het museum pakt het nog grootser aan: ze gaan elke donderdagavond tot 21.00 uur door met de programmering van De Pont Avontuur.

Wat kun je verwachten?

Het succesvolle concept van een gratis avondopenstelling, waarmee we in 2017 begonnen, kunnen we nu – na een enerverend jaar – in vernieuwde vorm weer opstarten. We zetten samen met Tilburgse opleidingen en culturele gezelschappen een verrassende programmering neer, waarmee we een nieuw, jong en divers publiek bereiken. De bezoeker van de donderdagavond zal niet alleen profiteren van een gratis museumbezoek, maar ook getrakteerd worden op diverse activiteiten tussen de kunstwerken; van theater tot muziek, film en ander creatieve uitingen.

Lekker eten

Natuurlijk wordt ook het museumcafé betrokken bij de avond. In plaats van het standaard menu verrast het keukenteam de bezoekers iedere donderdag met een speciale maaltijdsoep. Deze ‘Soep Special’ wordt op de donderdagavond het vaste menu en hoeft niet van te voren gereserveerd te worden. Écht ‘eten wat De Pont schaft’ dus.

Interesse?

Wil jij hier naartoe? Ga voor meer informatie naar de website van De Pont.