De Veenfabriek met voorstelling ‘De Klap: krant’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
16 februari 2022
Prijs: €17,-
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op woensdag 16 februari komt De Veenfabriek naar De Nieuwe Vorst met de voorstelling: ‘De Klap: krant’. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

De aardbeving is catastrofaal. In Santiago en de steden in de omgeving blijft geen gebouw overeind. De klap is tot in Nederland te voelen en veroorzaakt overal naschokken. Chili en Peru worden getroffen door golven van 25 meter hoog en de tsunami reikt tot de andere kant van de Grote Oceaan… Communicatie ligt plat… Berichten spreken elkaar tegen. Waar doe je goed aan?

KRANT, het eerste deel van het drieluik De Klap, gaat over de redactie van een krant die – zo goed als het gaat – verslag doet van de ramp, maar nog maar één correspondent voor heel Zuid-Amerika heeft, die net in Paramaribo zit. Een satire vol liefde en stress, over bureauhelden die het onmogelijke proberen vol te houden.
In een grote, bewegende muzikale installatie van John van Oostrum, geïnspireerd op een ouderwetse drukpers.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €17,- en studenten en personen van 25 jaar en jonger betalen slechts  €10,-. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.