Laden Evenementen

De Warme Winkel met voorstelling ‘Met voorbedachte rade’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
15 februari 2022
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: €17,

Op vrijdag 15 februari komt De Warme Winkel naar De Nieuwe Vorst met hun voorstelling: ‘Met voorbedachte rade’. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

De mens is een succesverhaal. Sinds hij tweeënhalf miljoen jaar geleden de vlaktes van Oost-Afrika verliet, is zijn opmars niet te stuiten. Door zijn aanpassingsvermogen, communicatievaardigheden en oplossingsgerichtheid heeft hij zich opgewerkt tot hét zoogdier om rekening mee te houden. Maar dit succesverhaal begint zichzelf in zijn staart te bijten. De planeet is kaalgegraasd en de mens staat voor de grootste uitdagingen in zijn relatief korte geschiedenis. Hoe maakt hij zichzelf onschadelijk? Hoe lost hij dit nu weer op?

We kennen De Warme Winkel als een zichzelf respecterend theatergezelschap maar in het licht van de opdoemende klimaatcatastrofe wordt elke artistieke pretentie afgeworpen en gaan ze vol voor maximaal resultaat. In de staat van zelfverdediging waar de mens zich in heeft gedraaid is het pompen of verzuipen.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €17,- en studenten en personen van 25 jaar en jonger betalen slechts  €10,-. De voorstelling start om 20:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.