Laden Evenementen

De workshop “In search of a spiritual practice” bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
11 december 2021
Tijd:
14:30 tot 16:30
Prijs: €32

Op zaterdag 11 december kan je de workshop ‘In search of a spiritual practice bij Munsel Meditation’ volgen bij Munsel Meditation. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder voor alle informatie over de workshop. 

De workshop

Waarom zouden we een spirituele beoefening beginnen? Welke te kiezen? In deze workshop onderzoeken we samen de betekenis van meditatie, gebed en het spirituele pad. Er zijn vele manieren om te verbinden met de echte bron van geluk en liefde, maar de reis begint altijd met een eerste stap. Laten we van de gelegenheid gebruik maken om onze zoektocht naar wijsheid te voeden door luisteren, contemplatie en meditatie.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstoch naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditatie. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Lijkt het jou leuk om aan deze cursus mee te doen? Kijk dan snel op de website van Munsel Meditation voor alle info en reserveer jou plek. Een les van deze workshop kost slechts €32,00 per persoon.