Laden Evenementen

De workshop: Kindness Matters bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
04 november 2021
Tijd:
19:00 tot 20:30
Prijs: €25

Tijdens deze workshop leren we onszelf en andere waarderen door de wijsheid van meditatie. De workshop is voor iedereen toegankelijk, of je nou gevorderd bent of een beginner. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Lees dan snel verder voor alle info.

De workshop

De workshop is voor iedereen toegankelijk, of je nou een beginner bent of al gevorderd. Ook van elkaar valt namelijk veel te leren. De workshop zal een uur duren en meerdere malen per maand terugkeren. Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Meld je aan en ontdek het zelf!

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstoch naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditatie. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Lijkt het jou leuk om aan deze cursus mee te doen? Kijk dan snel op de website voor alle info en reserveer jou plek. Je betaald slechts €25,00 euro per les.