Laden Evenementen

De workshop: The good heart bij Munsel Meditation

Informatie
Datum:
06 november 2021
Tijd:
14:30 tot 16:30
Prijs: €32

Munsel Meditation komt met iets nieuws! De workshop “The good heart” staat volledig in het teken van liefde. Lijkt het jou leuk om door middel van meditatie jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder voor alle info.

De workshop

Deze workshop van Munsel Meditaton is volledig gewijd aan de liefde. Tijdens deze wokshop ga je de liefde en mededogen in je nobele hart onderzoeken en voelen.

De eigenaar

Munsel Meditation, een bedrijf van Sinsi Ong. Sinsi ong geboren in 1971 is een meditatieleraar met een passie voor Tibetaans Boeddhisme en Soul muziek. Sinsi groeide op in een Chinees gezin. Sinds 1996 begon hij met het studeren en beoefenen van het Boeddhisme dit naar aanleiding van zijn eerste pelgrimstoch naar India. Hij raakte tijdens deze tocht gefascineerd en wilde zich graag verder verdiepen in zijn bevindingen. Van 2006 tot 2019 woonde Sinsi in een klooster en voltooide een traditionele driejarige retraite van meditatie en studie. Sinds 2019 woont hij in Tilburg en is hij gestart met Munsel Meditatie. Hij wil hier andere mensen leren wat hij al die jaren heeeft geleerd en zijn passie doorgeven aan hen die er voor open staan.

Interesse

Lijkt het jou leuk om aan deze cursus mee te doen? Kijk dan snel op de website voor alle info en reserveer jou plek. Een les van deze workshop kost slechts €32,00 per persoon.