Laden Evenementen

Deadmau5 + French Original in 013

Informatie
Datum:
13 juni 2022
Tijd:
18:30 tot 23:59
Prijs: €49,39

Een van ’s werelds meest gerespecteerde elektronische muziek producers, deadmau5, komt naar 013 en neemt zijn allernieuwste live productie mee! Als je Joel Zimmerman op straat tegenkomt zul je hem waarschijnlijk niet herkennen, maar als zijn oversized “mau5head” masker tevoorschijn komt gaat er wel een belletje rinkelen. Het vermogen van de GRAMMY-genomineerde artiest om de grenzen van zijn talent te verleggen groeit net zo snel als zijn fanbase, die op social media bijna 15 miljoen fans telt.

Of hij een house hit dropt met Wolfgang Gartner of de studio induikt met The Neptunes (Pharrell Williams & Chad Hugo), al sinds 2006 weet de Canadese producer hoe hij de ene na de andere banger de wereld in moet slingeren.

Het talentvolle duo French Original sluit ook aan bij deze show. French Original maakte al remixes voor Meduza, The Neptunes en Deadmau5 zelf. Hun debuut release tikte de 55 miljoen streams in alleen het eerste jaar aan. En tijdens deze avond brengen ze waanzinnig nieuw materiaal in de vorm van een fantastische show.