Laden Evenementen

Deadstock Sneaker Market in de Spoorzone

Informatie
Datum:
03 december 2022
Tijd:
11:30 tot 18:00
Prijs: Variërend
Locatie:Spoorzone

Het grootste sneaker culture evenement buiten de Randstad strijkt neer in de Spoorzone! Deze Deadstock Sneaker Market is op 3 december en zal plaats vinden in de bruisende Spoorzone van Tilburg!

Tijdens het evenement draait het om toffe sneakers. Of dit nu exclusieve schoenen zijn, vintage pareltjes of samples. Het is allemaal aanwezig op Deadstock. Maar natuurlijk is de sneaker culture meer dan dat. De organisatoren van Deadstock hebben een passie voor alles wat met de sneaker culture te maken heeft.

Wat kun je verwachten?

Tijdens Deadstock ontdek je nieuwe merken, jonge creatieve ontwerpers en kun je de laatste sneaker accessoires scoren! Kom eventjes tot rust en relax op het food court zodat je daarna de tattoo-alley kunt gaan checken. Daarnaast kun je ook je skills showen bij een van de sportactiviteiten. Kortom: een ultiem dagje sneaker culture.

Meer info

Deadstock is er voor iedereen. Van de jongste fans tot families en diehard sneakerverzamelaars. Meer informatie over de tickets en de prijzen vind je op de site van Deadstock.