Laden Evenementen

Denzel Curry naar Poppodium 013

Informatie
Datum:
08 mei 2022
Tijd:
19:00 tot 22:15
Prijs: €36,40

Op zondag 8 mei is het zover, de uit Miami afkomstige rapper Denzel Curry komt er weer een gigantisch feest van maken. Lijkt het jou tof om alleen, samen met je vrienden of wellicht familie naar deze show te gaan? Dat kan! Lees snel verder voor alle info. 

Denzel

De uit Miami afkomstige rapper Denzel Curry keert terug naar 013! Overal waar de rapper komt lijkt hij een slagveld achter te laten. Of hij nu in onze Main staat of zijn kunsten vertoont bij WOO HAH!, de energieke Curry staat bekend om zijn intense liveshows die menig fan sprakeloos achterlaten. Hij weet als geen andere hoe hij het publiek laat stuiteren op zijn bass-heavy bangers als ‘Ultimate’, ‘Speedboat’ en ‘Ricky’.

Nieuw album

In 2022 komt Denzel met een nieuw album, waarvan de single track ‘Walkin’ duidelijk maakt dat we de fundering van de Main alvast moeten versterken. Ziet 013 jullie op het slagveld van hun Main op 8 mei?

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om deze show te bezoeken? Dat kan! Bestel je kaarten gemakkelijk via de website. De zaal opent om 19:00 uur en de show start om 20:00 uur. Kaarten voor deze avond kosten €36,40.