Agenda

Derde editie muziekfestival PUUR

Wanneer: 8 maart 2014 van 20:00 tot 00:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: 10.00

Derde editie muziekfestival PUUR

Ook dit jaar slaan Theaters Tilburg en Mundial Productions de handen ineen om een verrassende derde editie van het muziekfestival PUUR neer te zetten. Op zaterdag 8 maart zullen diverse acts de studio van Theaters Tilburg omtoveren tot een akoestisch walhalla.

Bij de afgelopen twee edities is gebleken hoe goed de formule van PUUR aanslaat, en het won het publiek dan ook direct voor zich. Het akoestische festival staat voor het natuurlijke geluid van de stem en, niet te vergeten, het instrument. Het publiek wordt meegenomen op een muzikale reis waarvan alleen de artiest de bestemming weet.

In deze derde editie zullen we drie artiesten een podium bieden. Tobias Hamer is een singer-songwriter die enkel een gitaar te weinig vindt. Gewapend met gitaar én loopingstation betreedt hij daarom het podium, waar hij de loops live inspeelt en complete nummers opbouwt. De nog maar zestienjarige Démira is een veelbelovend talent. Met haar krachtige stem en passie voor woorden en muziek schrijft en componeert Démira Engelstalige, poëtische folk- en popliedjes. Tot slot neemt W. Victor het publiek mee naar een uitbundig Mediterraans volksfeest. “CHE BELLA CACOFONIA!” is zijn vijfde album, waarmee hij een meer dynamisch en energieke performance geeft. W. Victor staat garant voor een glimlach op uw gezicht.

Verkoopinformatie
Akoestisch muziekfestival vindt plaats op zaterdag 8 maart. Om 20:00 uur openen de deuren en om 20:30 uur start de eerste act. Kaarten zijn € 10 en verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de kassa van Theaters Tilburg.

wvictor

 

Locatie

Reageer op dit bericht