Laden Evenementen

Desperados Road Show Festival: Disco Snolly & Papi Chulo

Informatie
Datum:
25 juli 2022 17:00
-
26 juli 2022 01:00
Prijs: €15

Op maandag 25 juli is Disco Snolly & Papi Chulo bij Desperados Road Show Festival. Drie areas, diverse artiesten en de populairste hostings: de Desperados Road Show keert tijdens de Tilburgse Kermis terug in de Spoorzone. Om precies te zijn: op de Spoorzone boulevard achter de Koepelhal. Het festival vindt van 22 tot en met 25 juli 2022 plaats. Lees snel verder. 

Road Show Festival

Desperados Road Show is al sinds 2017 een onmisbaar onderdeel van de Tilburgse kermis. Het festival in de Spoorzone trekt jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers. De podia worden jaarlijks gevuld met bekende clubconcepten zoals Rewind, Smèrrig en Disco Snolly. Eerder stonden artiesten als Bizzey, Jost van Bellen, Donnie, Freddy Moreira en Kees van Hondt al op het podium tijdens het festival. De line-up van dit jaar wordt later bekendgemaakt.

Het festival bestaat uit meerdere podia. The Highway is het hoofdpodium. Hier vind je de meest herkenbare en dansbare muziekgenres. Ook het tweede podium – The Junction – mag er zijn. Die is dit jaar namelijk dubbel zo groot en focust zich met name op techhouse. Uiteraard is de Wunderbar ook weer van de partij.

Meer informatie

Al jaren is 10 dagen lang maximaal gaan op de Desperados Road Show Festival tijdens de Tilburgse Kermis een begrip. Een ware stapmarathon voor echte feestgladiatoren. Carnaval, maar dan extended. Dat doe je niet zomaar, daar is ervaring en toewijding voor nodig.Echter na twee jaar pandemie staat helaas de festivalscene aan de achterkant nog steeds op zijn kop. Van podiumonderdelen tot beveiliging en horecapersoneel: aan alles is een tekort. Wij halen natuurlijk graag alles uit de kast om voor jullie een mega beleving neer te zetten, maar een 10-daags spektakel lijkt helaas voor nu onhaalbaar. We hebben daarom tot onze grote spijt moeten besluiten ons festival in te korten naar 4 dagen. De nieuwe data zijn vrijdag 22 juli t/m Roze Maandag 25 juli.

Tickets

Tickets voor Disco Snolly & Papi Chulo kosten €15 (inclusief servicekosten) en zijn vanaf nu te koop via deze website! Verzeker je snel van jouw tickets, want het kan wel eens hard gaan!