Dichtersavond in de LocHal

Informatie
Datum:
15 april 2022
Tijd:
20:00 tot 21:30
Prijs: Gratis
Locatie:LocHal
Dichtersavond LocHal

Op vrijdag 15 april organiseren Woordenaars en de openbare Bibliotheek Tilburg een dichtersavond in de Lochal, als onderdeel van de activiteiten rondom de Boekenweek. Deze avond zal om 20:00 uur starten en de toegang is gratis. Lees snel verder voor alle informatie en kom ook!

Over Woordenaars

Woordenaars is een platform voor podiumpoëzie dat op wisselende locaties in de stad evenementen organiseert. Het wil het publiek een staalkaart bieden van wat er speelt op het gebied van de woordkunst in het Nederlands taalgebied, waarbij lokaal talent het podium deelt met ervaren podiumdichters uit Nederland en Vlaanderen. Een gevarieerde avond van kwalitatief hoog niveau op het snijvlak van spoken wordt, poëzie en muziek.

De dichtersavond

De line-up bevat enkele klinkende namen, zoals Tilburgs stadsdichter Rodgairo Dalnoot en de Nederlands Kampioen Poetryslam Monique Hendriks. Ook Junior Stadsdichter Gina Goossens en de kersverse campusdichter Trijntje van der Wouw zullen hun opwachting maken. Ervaren podiumdichters als Nusch, Mizt aan de Maas en Jesse Vos delen de spotlights met debuterende rapper Geo en de jonge honden van Poetry Circle 013. Een en ander zal muzikaal ondersteund worden door de improviserende elektronische muzikanten van Wolkbeuk, die ook zeker de samenwerking met enkele van de woordkunstenaars zullen aangaan.

Overige informatie

Het evenement zal plaatsvinden in de Openbare Bibliotheek, LocHal. Inlopen kan vanaf 19:30 uur en aanvang is stipt 20:00 uur. Toegang tot de dichtersavond is gratis. avon