Die wilde Jagd + James Cook bij Hall of Fame

Informatie
Datum:
23 mei 2024
Tijd:
20:00 tot 23:45
Prijs: 17,-
Locatie:Hall of Fame

Met een minimalistische, duistere intensiteit brengt Die Wilde Jagd een atmosferische combinatie van drama, romantiek, extase en melancholie. Na het releasen van drie albums en meerdere EP’s, gevolgd door talloze internationale optredens is het nu tijd om Tilburg opnieuw te laten zien wat ze waard zijn. Opnieuw ja! Die Wilde Jagd zette al eerder een spektakelstuk neer op het Roadburn Festival waarmee ze bekendheid hebben afgedwongen bij deze festivalgangers. Op 23 mei komen ze naar Hall of Fame!

“Het gaat over de voortdurende ontplooiing van het zijn, over de verleidelijke krachten van het leven, een ode aan het bestaan ​​en de transformatie naar geluk.” Zo beschreef songwriter ‘Sebastian Lee Philipp’ de conceptuele creatie van hun laatste album ‘OPHIO’.

This is the place to be (in trance & dance)! De liveshow van Die Wilde Jagd bestaat uit Sebastian Lee Phillip op de gitaar, electronics en vocaal, Ran Levari op de drums en percussie en Lih Qun Wong op de cello en met vocals. 

De artistieke groei van James Cook, van de invloedrijke, baanbrekende electro rock van zijn band NEMO in de jaren 00, de barokke kamermuziekpop van ‘The Dollhouse’, de eclectische indiepop van zijn solowerk tot aan zijn recentere uitgestrekte gitaarklanklandschappen, is consistent goed ontvangen in heel Europa door radiodj’s, critici, muzikanten en fans. Dit jaar heeft hij prestigieuze optredens in het voorprogramma van new wave-legende Lene Lovich en het indrukwekkende avant Kraut-project ‘Die Wilde Jagd’ van medesamenwerker Sebastian Lee Philipp.

Meer informatie

Wil jij hierbij zijn? Koop dan snel tickets op de site van Hall of Fame!