Laden Evenementen

Digi-spreekuur bij de Bibliotheek Wagnerplein

Informatie
Datum:
12 oktober 2022
Tijd:
10:00 tot 11:30
Prijs: Gratis
Locatie:Bibliotheek Wagnerplein

Elke tweede woensdag van de maand zijn in de Bibliotheek Wagnerplein digi-spreekuren. Voor iedereen, die al enige computerervaring heeft, maar graag geholpen wil worden met praktische vragen op digitaal gebied of met de app van de online Bibliotheek. Het digi-spreekuur is op woensdag 10 augustus, 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Wagnerplein.

Kun je wel wat hulp gebruiken met je laptop/tablet/e-reader of smartphone? Lukt het niet om een programma of app te installeren? Kom naar het Digi-spreekuur! Wij helpen je graag.

Vragen worden beantwoord en samen wordt naar een oplossing gezocht. Er wordt hulp geboden met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, bij instellingen van een social mediapagina, het updaten van een programma of het installeren van een app. Ook alle vragen over het downloaden van E-books en luisterboeken in de app van de online Bibliotheek kunnen gesteld worden.

Neem je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het spreekuur. Aanmelden is niet nodig. Je kunt zo binnenlopen met je vragen. Deelname aan het Digi-spreekuur is gratis. Het Digi-spreekuur is in de Bibliotheek Wagnerplein start op:

  • 10 augustus;
  • 14 september;
  • 12 oktober;
  • 9 november;
  • 14 december.

De spreekuren zijn van 10.00-11.30 uur. Ook in 2023 zijn er elke tweede woensdag van de maand spreekuren.