Dine-in Cinema bij Cinecitta!

Informatie
Datum:
09 september 2022
Tijd:
18:45 tot 21:00
Prijs: 27,50
Locatie:Cinecitta

Vanwege overweldigend succes organiseert Cinecitta dit evenement nog tweemaal op vrijdag 9 en 30 september. Een avond vol verrassingen! Je krijgt de film Délicieux te zien in combinatie met heerlijke gerechten zorgvuldig bereid door de chefs van Ristobar Cinecitta.

Op deze speciale avond schuift u aan een gezellig gedekte tafel in Cinecitta’s tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting.

Je wordt in de zaal ontvangen met huisgemaakt zuurdesembrood met olijfolie en dip. Aan de bediening kun je doorgeven wat je bij het hoofd- en nagerecht wilt drinken. Het vegetarische hoofdgerecht met gekozen drankje wordt ongeveer 35 minuten na aanvang van de film geserveerd en een half uur voor het einde van de film het zomerse nagerecht met koffie of thee.

Wil je onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Er is plaats voor 10 tafels en maximaal 20 personen. Reserveer dus op tijd! De prijs is €27,50 p.p. (incl. film, brood met dip, hoofdgerecht, 1 drankje, nagerecht met koffie/thee).

Délicieux is een innemende Franse kostuumfilm waarin we ontdekken hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. De culinaire hoogstandjes en politieke ontwikkelingen bieden een smakelijk feelgood drama.