logo
Laden Evenementen

Dineren in het Kermisrestaurant van Gastrobar RIX

Informatie
Datum:
22 juli 2022 08:00
-
25 juli 2022 17:00
Prijs: €79,50
Locatie:Stadhuisplein
Ben jij klaar voor RIX bóven het reuzenrad? Lees snel verder! 
Voor de eerste verjaardag kookten ze de sterren van de hemel in het reuzenrad, nu met de Tilburgse Kermis mogen ze op de 9e etage van het stadhuis een diner bereiden met fantastisch uitzicht óp het reuzenrad!

Het menu

Bestaat onder andere uit merengue van rode biet, Smokey Fish, Tataki, Risotto Parmezaan, heerlijke varkenswang, chocoladefriet en de Chocolate Kiss met suikerspin of kaas. Om je vingers bij af te likken! Daarnaast serveren we nog twee lekkere amuses en wat brood.

Meer informatie

RIX biedt op 22 tot en met 25 juli een zeven ganger diner aan op de 9e etage van het stadhuis! De kosten zijn €79,50 per persoon. Reserveren kan via de website. De inloop is om 17:30 uur, het diner begint om 18:00 uur.Meer weten over het diner? Mail dan naar info@rix-tilburg.nl. Wil je heel graag maar kun je niet op deze datum? Geen probleem, want in de webshop kun je ook tickets kopen voor de andere dagen. We serveren namelijk van 22 juli tot en met 25 juli bovenstaand diner! Mocht je een kaartje hebben gekocht en onverhoopt toch niet kunnen? Bij een annulering krijg je tot een week van tevoren je geld terug. Voor een annulering binnen een week van tevoren kunnen we een tegoedbon verzorgen.