Laden Evenementen

Dineren voor het goede doel bij het Willem II stadion

Informatie
Datum:
13 april 2023
Tijd:
18:00 tot 23:30
Prijs: €125
Locatie:Koning Willem II stadion

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar donderdag 13 april kan je er vanaf 18:00 toch echt zelf bij zijn. Mystery Mountain organiseert een viergangendiner in het stadion van Tilburgs trots Willem II. 

De opbrengst van deze benefietavond gaat daarbij naar Orange Babies, een stichting die strijdt tegen HIV in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia. Met een topmenu, heerlijke wijnen en een inspirerende omgeving voelde een goede daad nog nooit zo goed.

Het diner is tot in de puntjes verzorgd door de cuisiniers van Bonheur Horeca Group. Voor €125.- kunt u gezellig een vorkje meeprikken. Een tafel voor 8 personen reserveren kan ook voor €1000.- en dan krijgt u er ook nog 8 flessen wijn bij om mee naar huis te nemen. Deze zijn overigens gesponsord door Scott Bilsen Travel.

De inwendige mens komt dus niets tekort bij deze benefietavond van Mystery Mountain, maar dat is nog lang niet alles. Deelnemers kunnen zich ook verheugen op prettig gezelschap, entertainment en een veiling waarop bijzondere en zorgvuldig geselecteerde items kan worden geboden. Ook is er een loterij met fantastische prijzen.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 13 april;
  • Willem II stadion, Goirleseweg 34;
  • Vanaf 18:00 uur
  • €125;
  • Meer informatie of reserveren? Check deze link.