Laden Evenementen

Disco Snolly Outdoor: Club Tropicana in de Muzentuin

Informatie
Datum:
20 augustus 2022 19:00
-
21 augustus 2022 01:00
Prijs: €22
Locatie:Muzentuin
disco snolly outdoor

Of het nu de befaamde feesten in de Cul de Sac, hostings op festivals als Paaspop of Desperados Road Show, events op rooftopbars of take-overs in de Tilburgse binnenstad zijn: het feestconcept Disco Snolly heeft inmiddels naam gemaakt in Tilburg en omgeving. Het concept – waarin discomuziek van vroeger centraal staat – slaat aan. In augustus heeft Disco Snolly iets heel gaafs op het programma staan: Disco Snolly Outdoor in de Muzentuin. Lees snel verder. 

Disco Snolly schrijft op Facebook het volgende: “Het stond al langer op mijn bucketlist, maar gaat nu echt werkelijkheid worden: mijn eigen eerste echte outdoor feestje! Geen hosting, maar een Snolly clubavond zoals je van me gewend bent en dan in de buitenlucht. Ik tover de Muzentuin om tot een tropisch discoparadijs en in combinatie met een zwoele zomeravond in augustus kan dat alleen maar een megasucces gaan worden!” 🌴🌞

Meer informatie

Disco Snolly Outdoor staat op zaterdag 20 augustus op het programma. Het outdoor evenement duurt van 19:00 – 01:00 uur. Je kunt jezelf hier alvast pre-registreren zodat je zeker op tijd bent als de eerste kaarten in de verkoop gaan. Vanaf 2 juli start de kaartverkoop via deze website. De eerste kaartkopers ontvangen een gratis setje Disco Snolly sokken.

En nog een oproepje van de organisatie: maak er een leuk themafeestje van. Dus zorg voor een leuke vintage outfit die is geïnspireerd op de jaren ’70/80. Flared broeken met toffe prints, een heerlijke glitter jumpsuit of vintage overhemd. Geen carnavalskleren en plastic glitterpruiken: als je moeder het vroeger niet naar de discotheek aan zou doen, is het niet welkom.