Laden Evenementen

Disco Snolly tijdens Koningsnacht bij Doloris’ Rooftop

Informatie
Datum:
26 april 2023 19:00
-
27 april 2023 01:00
Prijs: €21
Locatie:Doloris’ Rooftop

Disco Snolly – het welbekende discofeest uit onze stad – gaat het weer hogerop zoeken! Tijdens Koningsnacht organiseren ze weer een lekkere disco-avond bij Doloris’ Rooftop. Lees verder. 

De verjaardag van zijne hoogheid gaat niet onopgemerkt voorbij met Disco Snolly’s Koningdak – Royal Rooftops. De twee mooiste rooftops van Tilburg zullen tijdens deze “Koninklijke feestmarathon” op Koningsnacht en Koningsdag oranje kleuren. Vanaf 26 april 19:00 uur barst het los bij het prachtige terras van Doloris’ Rooftop. Hier vindt namelijk de Koningsnacht editie van de Royal Rooftops plaats. Met een waanzinnig mooi uitzicht over de gehele stad en een ondergaande zon, in combinatie met de toffe sfeer van Doloris, geniet je hier de hele avond van de beste disco tunes.

Kaartverkoop

“Loyale bezoekers” van Disco Snolly hadden de kans om in de loyalty sale (voor de gelegenheid omgedoopt tot de royalty sale) al tickets te scoren. Deze waren binnen enkele momenten al volledig uitverkocht. Wil jij kaarten scoren? Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus ben er snel bij. Je kunt kaarten kopen via deze website. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Blijf dan deze Facebook-pagina in de gaten houden.