Laden Evenementen

Discodips Kleed Je Kleding Avond bij De Nachtzuster

Informatie
Datum:
24 maart 2023
Tijd:
17:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:De Nachtzuster

Vrijdag 24 maart is het ‘Discodips Kleed Je Kleding Avond’ bij De Nachtzuster. Je kunt er tussen 17:00 uur en 23:30 uur terecht om een (tweedehands) kledingstuk om te toveren tot een tof item voor in je kledingkast. Het is gratis en je hoeft niet te reserveren. 

Tweedehands het Festival

Tweedehands winkelen en hergebruiken van producten is niet alleen duurzaam of goedkoop, het is ook leuk en verassend. Van kleding tot meubels, van workshops tot ‘behind the scenes’ bij de kringloopwinkel. Tweedehands het Festival laat het je allemaal zien. De Nachtzuster is onderdeel van het programma!

Discodips Kleed Je Kleding Avond

Tijdens ‘Discodips Kleed Je Kleding Avond’ staan er twee rekken vol kleding uit de Tilburgse kringloopwinkels, bakken vol ogen, monden, neuzen en nog veel meer moois. Kies een kledingstuk uit het rek en kleed het aan! Natuurlijk mag je ook zelf kleren meenemen. Niet alleen de entree, ook de kledingstukken zijn gratis en voor niets! Hoe tof is dat?!

Daarnaast zorgt De Nachtzuster voor lekkere muziekjes, zodat je ook meteen kunt testen of je nieuwe blouse of trui het goed doet op de dansvloer.

Praktische informatie

  • Vrijdag 24 maart;
  • Van 17:00 uur tot 23:30 uur;
  • Toegang en de tweedehands kleding zijn gratis en je hoeft niet te reserveren;
  • De Nachtzuster, Carré 50.
  • Neem zeker een kijkje op de website van de Nachtzuster voor alle info.

Discodips Kleed Je Kleding Avond