Laden Evenementen

DJ La Fuente in Poppodium 013

Informatie
Datum:
25 juni 2022
Tijd:
23:00 tot 23:00
Prijs: €24,90
Locatie:Popcentrum 013, Tilburg
La Fuente 013

Zaterdag 25 juni komt de Eindhovense DJ La Fuente naar Poppodium 013. Met shows vol hartverwarmende house en een energieke performance, tovert deze goedlachse DJ een smile op iedereens gezicht. Wil jij hierbij zijn? Lees dan snel verder en bestel direct je ticket!

Over La Fuente

La Fuente is een kleurrijke dancefloor killer en bekend over heel de wereld. Met al meer dan 15 jaar ervaring is geen continent meer veilig! Europa, Azië, Noord- én Zuid-Amerika, overal staan fans klaar om een memorabele avond te beleven. Muziek moet je niet horen, dat moet je voelen. En dat is precies wat La Fuente met zijn producties keer op keer bewijst. Niet alleen door zelf he-le-maal kapot te gaan op tracks achter zijn computer, maar zijn platen zó te creëren voor maximale impact op de dansvloer. Ben jij klaar om zelf maximaal te gaan?

Overige informatie

La Fuente zal optreden op de main stage. Deze zaal zal geopend worden om 23:00 uur. Het tijdschema voor dit evenement zal een week van te voren zichtbaar zijn.  Bestel je tickets direct voor La Fuente All Night. De prijs van een ticket bedraagt € 24,90.