D’n Opstoet 2022: Tilburgse carnavalsoptocht door de binnenstad

Informatie
Datum:
27 maart 2022
Tijd:
12:30 tot 17:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg

Helaas organiseert de carnavalsstichting tijdens carnaval geen officiële evenementen en activiteiten. De voorbereidingstijd is simpelweg te kort. Maar D’n Opstoet – de carnavalsoptocht van Tilburg – helemaal voorbij laten gaan? Dat vindt de carnavalsstichting zonde. En dus wordt D’n Opstoet verplaatst naar zondag 27 maart tijdens het halfvasten. Lees snel verder. 
De stichting gaat alles op alles zetten om met vereende krachten toch voor een mooi carnavalsfeest te zorgen. En dus hopen ze dat de deelnemers van D’n Opstoet zich weer inschrijven en Kruikenstad massaal uitloopt op zondag 27 maart.

Route d’n Opstoet

Inschrijven voor D’n Opstoet 2022

Ben jij een wagenbouwer en heb je al twee jaar een mooie praolwaoge klaarstaan? Of ben je onderdeel van een loopgroep die al jaren meeloopt tijdens D’n Opstoet? Het briljante duo dat al twee jaar de polonaise heeft moeten lopen zonder publiek? En wil je graag deel uit maken van D’n Opstoet op zondag 27 maart? Schrijf je dan snel in! Dat kan via deze website.

Meer informatie

D’n Opstoet 2022 staat op zondag 27 maart van 12:30 – 17:30 uur op het programma. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Check dan de website van de Carnavalsstichting en dit Facebook-evenement. Check hier beelden van eerdere edities van d’n opstoet.