Laden Evenementen

Documentaire ‘The Velvet Queen’ in Cinecitta

Informatie
Datum:
12 mei 2022
Tijd:
19:00 tot 21:00
Website:
Prijs: €10,50
Locatie:Cinecitta

Op 12 mei is er van 19:00 uur tot 21:00 uur een documentaire genaamd ‘The Velvet Queen’ te zien. Deze documentaire wordt gezocht naar de zeer zeldzame sneeuwluipaard. Verder bevat de documentaire schitterende natuurbeelden. Ga je mee op reis naar de Tibetaanse hooglanden? Lees dan snel verder en bestel je tickets direct!

De documentaire

In de adembenemende documentaire The Velvet Queen gaan een van ’s werelds meest gerenommeerde natuurfotografen Vincent Munier en schrijver en avonturier Sylvain Tesson op onderzoeksmissie naar de Tibetaanse hooglanden. Hun missie is een glimp op te vangen van een van de meest zeldzame grote katten: de sneeuwluipaard. The Velvet Queen is een betoverende documentaire; het is een reis met prachtige natuurbeelden. De documentaire laat ons zien dat schoonheid altijd aanwezig is, klaar om zich bloot te leggen aan mensen die werkelijk kijken.

Over Erik de Jonge

Aan de hand van beeldmateriaal zal—na de filmvertoning—natuurfotograaf Erik de Jonge vertellen over de kunst van het kijken en over het fotograferen van flora en fauna. Hij geeft tips en tricks over hoe je zelf prachtige natuurfoto’s maakt en ook zal hij anekdotisch spreken over de uitdagingen die de natuur met zich meebrengt, zijn mooiste foto’s en waar je op kunt letten als u de natuur intrekt om te fotograferen.

Erik de Jonge is natuurfotograaf en boswachter. Hij fotografeert onder andere voor BN DeStem en het Brabants Dagblad. Als boswachter kent de Jonge het Brabantse landschap als geen ander.

Interesse?

Bestel dan direct uw tickets op de website van Cinecitta.